ID 77018

Palvelumuotoilija

Palvelumuotoilu
Osallistaminen
Asiakasymmärrystutkimus
Location
Pohjois-Pohjanmaa
Available
10.9.2021
Experience
21 years
Languages
englanti, suomi
Set as favorite
Minulla on laaja kokemus palvelumuotoilusta ja sen hyödyntämisestä eri toimialoilla. Ydinosaamistani on asiakas- ja käyttäjätarpeiden tutkiminen ja analysointi. Tämän lisäksi minulla on kokemusta ratkaisujen konseptoinnista, niiden prototypoinnista ja validoinnista - olipa kyseessä sitten täysin uusi tai olemassa oleva palvelu. Minulla on myös kattava kokemus palvelumuotoilun menetelmistä ja työkaluista ja niiden soveltamisesta esim. erilaisissa osallistavissa työpajoissa. Olen idearikas persoona. Kun inspiraatio roihahtaa, minulta syntyy ideoita niin käytännön ongelmiin kuin villeimpiinkin tulevaisuuden visioihin. Koen olevani myös tehokas asioiden ja projektien organisaattori, jolla on paljon annettavaa palveluiden kehittämisen ja tehostamisen saralla.
Request further information about experts

Projects completed

Palvelukokonaisuuden toimintamalli

6/2020-12/2020
Kiertotalouteen liittyvän palvelukokonaisuuden konseptin ja toimintamallin rakentaminen Iin kunnalle.

Etävalmennusten kehittäminen muotoilusprinteillä

6/2020-12/2020
Pudasjärven kaupungin työllisyyspalveluiden kehittäminen muotoilusprinttien avulla. Kehityksen pääpaino oli palveluiden tuottamisessa etäyhteyksien välityksellä.

Uusien verkkopalveluiden tarvemäärittely

2/2020-4/2020
Metsäkeskuksen verkkopalvelu-uudistukselle asiakkaiden tarpeisiin pohjautuvan tarvemäärittelykuvauksen tekeminen. Kuvausta hyödynnettiin mm. toteutuksen kilpailutuksessa ja se ohjasi uudistamisen kohteena olevien verkkopalveluiden suunnittelua.
Request further information about experts
Return to search results
New search